Presentació de la campanya "Per Nadal, regala't Palamós"

Palamós

Data: 17/11/2023

Els comerços associats a l'entitat Fecotur també sortejaran el cotxe ecològic que es trobava estacionat a la plaça durant la presentació. Ho farà entre tots els clients que facin les seves compres nadalenques al municipi i el resultat serà el premiat del sorteig de "El Niño" del sis de gener. La campanya té com a objectius potenciar els valors culturals i gastronòmics del municipi, així com ajudar al comerç local i augmentar l'afluència de visitants al municipi.

La plaça dels arbres de Palamós ha estat l'espai per estacionar un dels grans premis de la campanya "Per Nadal, regala't Palamós". La qual ofereix un ampli calendari d'activitats que s'iniciarà el dia 1 de desembre amb l'encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi i que continuarà amb el concert de Nadal, el Tió, la Christmas Race de vela, la Fira Nadalenca o l'arribada d'en Fumera, entre altres.

La programació, impulsada per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), té l'objectiu d'incrementar l'afluència de visitants al municipi al llarg del mes de desembre i principis de gener entorn les festes de Nadal, posicionant Palamós com a referent comercial i cultural, i amb tres eixos principals d'atracció: diversitat d'activitats de Nadal, àmplia oferta comercial i propostes gastronòmiques.

Els comerços associats a l'entitat Fecotur també sortejaran el cotxe ecològic que es trobava estacionat a la plaça durant la presentació. Ho farà entre tots els clients que facin les seves compres nadalenques al municipi.

El resultat del sorteig del cotxe serà el número premiat al sorteig de "El niño" el 6 de gener. La campanya, a més de tota la programació d'activitats, també ha presentat un divertit fulletó que recull tota la programació amb forma de regal embolicat, en la línia de la campanya nadalenca.

Tot plegat, la nova campanya, engloba comerç i gastronomia locals, cultura i premis, que presenten una agenda nadalenca molt potent pel municipi de Palamós. Tot un treball que, tal com s'ha anunciat, va en augment per oferir una campanya de Nadal cada cop més pròpia de Palamós i amb més programació d'activitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat