Immortalitzem el temps amb l'exposició dels alumnes de segon d'ESO de l'INS Ridaura

Les obres estan fetes amb material reciclat, amb la intenció de treballar en el projecte amb una mirada sostenible que respecti el medi ambient i en la línia d'objectius de l'agenda 2030. Trobareu l'exposició a la planta inferior de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d'Aro, es podrà visitar fins al 17 de febrer.

Els grups d'alumnes de segon d'ESO de l'Institut Ridaura de Castell-Platja d'Aro van muntar ahir la mostra del projecte "Immortalitzem el temps". Aquest projecte neix de la idea de treballar el concepte del pas del temps i del control que tenim d'aquest en l'actualitat. Així com un repàs del concepte i control del temps al llarg de la història.

Les obres han estat fetes amb material reciclat, amb la intenció de treballar en el projecte amb una mirada sostenible que respecti el medi ambient i en la línia d'objectius de l'agenda 2030. Val a dir que, una de les inspiracions per als i les alumnes abans de fer les obres, va estar la visita al Museu Rat Penat de Mascanada de Sant Feliu de Guíxols

El projecte ha estat multidisciplinari: No només ha fet despertar la ment més creativa dels alumnes en l'àmbit plàstic, sinó que els ha fet conèixer molts més conceptes socials, lingüístics, tecnològics, mediambientals i artístics.

La mostra, situada a la planta inferior de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d'Aro, es podrà visitar fins al 16 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat