La Mar de libre, l'espectacle de Santí Serra Camps a La Santa Market

L'espectacle de Santí Serra Camps, La Mar de libre, és un dels atractius d'aquest estiu a La Santa Market. L'artista de Manlleu és reconegut arreu del món pels seus shows amb cavalls i aquest 2023 en farà vuit a Santa Cristina d'Aro. En ells mostra la seva relació amb els cavalls i transmet al públic tota la seva passió pels animals.

La Mar de libre és l'espectacle eqüestre que Santí Serra Camps ha portat a La Santa Market aquest estiu. Una proposta que vol transmetre la proximitat de l'artista amb els seus cavalls i mostrar com són aquests animals al costat d'una persona.

L'espectacle porta quatre shows diferents, on cavalls de diferents races mostren el seu comportament davant el públic. Cavalls com els que ells anomena "les perles negres" i els cavalls àrabs, que molts d'ells són criats amb ell. Un show on també hi apareixen gossos, mostrant la interacció entre els dos animals.

L'espectacle primer es va començar a fer a casa seva i aquest estiu l'ha portat a La Santa on, després de viatjar arreu del món, fer-hi el show és especial.

Fa 17 anys que Santí Serra Camps va fer el primer espectacle i des de llavors no ha parat de viatjar portant els shows a tot arreu. Aquest estiu, a la Santa Market ja hi ha actuat dues nits on està molt agraït de la rebuda del públic.

Concretament, seran els dies 4, 9, 11, 16, 18 i 20 d'agost, dies en què a La Santa s'hi podrà gaudir de tota la màgia i el talent dels seus cavalls. El públic ha aplaudit cadascun dels shows, mostrant la seva admiració per l'artista.

Un espectacle que mostra la complicitat entre Serra i els cavalls, transmetent aquesta energia a tot el públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat