El casal Prejúnior de Platja d'Aro guanya el premi 'PUM, Ciberbullying'


D'entre els 70 projectes presentats de més de 20 centres educatius de tot Catalunya el guanyador ha estat el Casal Prejúniors de Platja d'Aro. La Noemí és una de les protagonistes i integrants d'aquest projecte guanyador que els ha permès treballar el bullying, des de que es crea la problemàtica, a tot el que comporta aquest tipus d'assetjament, en aquest cas a través de les xarxes socials, i, com posar les bases per arribar a solucionar el conflicte. 

Aquesta és una de les fórmules de treballar el ciberbullying dins de l'aula, que esdevé avui una xacra mundial entre els joves. El fotocòmic que és el que els proposava elaborar el concurs els ha fet participar de totes les parts d'un procés creatiu, al mateix temps que amb la guia del tutor del projecte han pogut analitzar el conflicte posant-se a la pell de tots els protagonistes.

Els creadors del fotocòmic guanyador així com els responsables del Casal Prejúnior de Platja d'Aro han rebut de mans del TAC els premis que els converteix en el primers guardonats per aquest concurs que enguany s'ha celebrat per primera vegada. També se'ls ha entregat el 'Certificat Platja d'Aro Bullying de bones pràctiques' en la categoria de "Sensibilització".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat