Els pirates tornen a desembarcar a l'Estartit

L'Estartit celebra una nova edició de la Fira de Pirates i Corsaris amb diverses activitats per a tota la família i destacant el paper de la dona pirata

Els pirates van tornar a assaltar l'Estartit un any més en la tradicional Festa de Pirates i Corsaris. Un esdeveniment que va omplir el poble de visitants i que recorda les èpoques en què les Illes Medes eren refugi de pirates. 

Els carrers de l'Estartit es van omplir novament de parades amb productes artesanals i tradicionals, animacions per als més petits, desfilades, actuacions de pirates, tallers infantils i visites guiades a exposicions, entre d'altres. 

Malgrat que no es van celebrar el tradicional i multitudinari desembarcament a la Platgeta, per la impossibilitat de garantir les mesures sanitàries, el programa va mantenir un ampli nombre de propostes. 

Una de les novetats de la proposta temàtica d'enguany va ser la recreació d'un refugi pirata a la Pineda, amb Infestum Espectacles. En aquest indret es va poder veure  com vivien, com menjaven i com s'amagaven els pirates.

A nivell d'exposicions es va parlar de la desconeguda història de la dona en el món de la pirateria. 

La pluja, com cada any, va fer acte de presència, sobretot dissabte, però com que els pirates estardidencs ja hi estan acostumats no els va fer perdre gens ni mica el somriure. 

Enguany la fira ha tingut un record especial pel mestre d'aixa Delfu, el constructor del vaixell emblema de la festa i que ha mort recentment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat