Palamós engega la seva Festa Major

Palamós engega la seva Festa Major
Palamós

Data: 22/06/2018

Palamós engega avui la seva Festa Major que durarà fins dimarts 26 de juny amb un programa  ben farcit d'activitats per tots els públics organitzades per l'Ajuntament, entitats locals o escollides a través d'un procés de participació ciutadana.

Tot i que la festa engega oficialment aquest divendres, dijous ja es va fer un tastet amb la primera nit d'estiu. Una cantada d'havaneres multitudinària a càrrec del grup Port-Bo a l'esplenada del Museu de la Pesca.

El plat fort de la Festa Major serà dissabte amb la revetlla i el pregó a càrrec de Santi Prats i l'arribada de la flama del Canigó.

Les nits més esbojarrades es viuen a Barraques a partir d'avui i fins dilluns 25. Entre els grups que hi actuen aquest any hi ha els grups participants en el Gamba Rock 2017, LitusalCub, Dr.Prats,Septimo A, BillyIdiot, Smoking Souls, KarlosSelektah entre altres.

Com cada any els actes de Festa Major clouran amb els focs artificials dimarts 26 de juny a les 23.30 h a la platja gran a càrrec de la pirotècnia Igual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat