Palamós impulsa l’Espai Jove Mòbil per aquest mes d’agost

Palamós

Data: 13/08/2022

El 17 i 26 d'agost són els dos dies que estarà en funcionament l'Espai Jove Mòbil. La iniciativa busca apropar-se a la joventut municipal per saber quines són les seves propostes de cara a futures activitats. També volen donar a conèixer el nou Punt Jove, un espai que suposa una novetat per a Palamós.

El punt jove de Palamós surt al carrer aquest mes d'agost per apropar-se a la ciutadania. És per això que s'ha creat l'Espai jove mòbil, una eina que ha de permetre guanyar proximitat i contacte amb el jovent de Palamós, organitzar activitats i rebre les propostes que la població vulgui fer perquè continuï creixent. El punt jove està pensat pels palamosins i palamosines d'entre 13 i 30 anys, buscant ser un punt de trobada per la joventut municipal a través de les diferents activitats.

Des de joventut, el que busquen és donar a conèixer les activitats de l'Espai Jove i arribar a més gent, sobretot ara a l'estiu quan fa més bon temps. També vol servir per continuar promocionant el nou Espai Jove de les Galeries del Carme, que va néixer just abans de la pandèmia. Un local nou que va sorgir després d'un procés participatiu votat per la ciutadania i que demostra l'interès municipal per l'àrea de joventut.

L'espai de les galeries del Carme està obert les tardes, mentre que el punt jove mòbil sortirà al carrer el pròxim 17 d'agost a l'antiga oficina de turisme del Passeig del Mar i 26 d'agost a la Plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan, els dos dies de 10 a 12 del migdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat