Nou portal web destinat als joves de Sant Feliu

Els joves de Sant Feliu de Guíxols disposen d'una nova eina per preparar el seu futur. S'ha obert un nou portal web on es pot trobar tota la informació relativa als estudis i l'ocupació. El nou web s'estructura en quatre apartats: itineraris formatius, accés al món laboral, beques i ajuts i experiències.

El Pla Local de Joventut va detectar mancances en aquest sentit a les que el web vol donar resposta. Els joves poden accedir a tots els recursos existents en matèria de recerca de feina o estudis, tant presencial com on-line. Tot amb la intencií que esdevingui una guia completa a l'hora de trobar la primera oportunitat professional, emprendre un negoci o conèixer les possibiliats que tenen per seguir-se formant en les diferents matèries.

La plataforma que es va posar en marxa en el marc del V Saló de la formació, l'ocupació i l'empresa que es va celebrar la setmana passada a La Bisbal vol ser el punt de partida per a un web més ampli en el qual poc a poc també s'hi inclouran recursos sobre associacionisme, cultura, salut, oci, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat