Tot a punt per l'enderroc del Màgic Park

Tot a punt perquè el Màgic Park sigui enderrocat. El mític parc d'atraccions de Platja d'aro, que ja porta un any tancat, deixarà de ser un dels edificis més emblemàtics de l'Avinguda S'Agaró properament , ara que se n'aprovarà de forma definitiva el seu enderroc. 

La llicència per poder derruir el Màgic Park ja ha passat per la comissió d'urbanisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro en la darrera setmana. La previsió és poder aprovar-la en el ple municipal del mes de setembre per tal de que les obres de demolició del parc lúdic comencin el més aviat possible.

Tot i que encara no ha transcendit gaire informació del projecte que es construirà al seu lloc, en un solar resultant d'uns 4.000 metres quadrats, tot fa pensar que hi haurà un hotel i diversos locals comercials

Aquesta serà, doncs, l'última fase de l'adéu al Màgic Park, un comiat que va començar fa cosa d'un any. L'11 de setembre del 2017 les germanes Jufré van apagar els llums d'unes instal·lacions que la seva família havia arrencat 43 anys abans i per les que diverses generacions hi havien passat alguns dels millors moments de les seves infàncies i adolescències. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat