El Ganxó Parc ja està llest per als més petits

Un any més, s'ha tornat a celebrar una nova edició del Ganxó Parc, que transforma el Pavelló Municipal de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols en un parc infantil, perquè la mainada passi les seves vacances de Nadal en un espai d'oci ple d'activitats i tallers.

Un Nadal més, torna una nova edició del Ganxó Parc que transforma el Pavelló Municipal de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols en un parc infantil.

El Ganxó Parc està destinat a nenes i nenes d'1 a 14 anys i ofereix un ampli ventall d'activitats i propostes per tenir a la mainada ben entretinguda i contenta perquè passin les seves vacances de Nadal d'allò més divertides. Entre les activitats i propostes hi ha des d'una ludoteca per als més petits, llits elàstics, inflables, zona de futbol sala, zona de jocs de sala el qual inclou un futbolí, tallers de maquillatge i manualitats.

Els horaris són de 10:30 h a 13:30 h, i de 17:00 h a 20:00 h. El preu de l'entrada té un cost de 3 €, tot i que també es pot adquirir un abonament de 10 sessions per 15 €.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat