Més de 300 persones celebren els 50 anys de l'Escola Pere Rosselló de Calonge

Durant l'acte de celebració, es va presenciar la descoberta d'una placa commemorativa de la mà de Jordi Soler, alcalde de Calonge i de Cristina López, directora actual del centre. A la descoberta de la placa li va seguir un torn de parlaments, una batucada per animar l'ambient, un pica-pica i també una estona de ball per concloure la festa.

L'Escola Pere Roselló de Calonge, que porta el nom del calongí que fou un dels pedagogs més destacats del segle XX, va celebrar un acte per commemorar el 50è aniversari del centre. Amb motiu de la celebració, es va organitzar una tarda plena d'activitats oberta als i les mestres, alumnes, pares i mares d'aquests, i també a exalumnes de Pere Roselló. D'entre ells, l'alcalde de Calonge.

Un dels actes a destacar de la jornada, va estar la descoberta d'una placa commemorativa de la mà de l'alcalde de Calonge i de la directora actual del centre. A la descoberta de la placa li va seguir un torn de parlaments, una batucada per animar l'ambient, un pica-pica i també una estona de ball per concloure la festa.

Tal com comparteix la directora Cristina López, el centre Pere Roselló, a més de funcionar com a escola, també presumeix de ser una de les entitats del poble que ha participat activament en el teixit cultural i social de la població al llarg dels anys.També aprofita per destacar el gran equip docent que presenta l'escola Pere Roselló, al qual atribueix les ganes i il·lusió que han comportat que sigui una entitat referent pels i les vilatanes de Calonge.

Amb tot plegat, Calonge va celebrar molt alegrement el 50è aniversari en companyia de tots aquells i aquelles que, d'una manera o altra, han format part de la història de l'Escola Pere Roselló.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat