Josep Ramionet, 25 anys dedicats a mantenir de forma altruista el parc de les Eres

Envoltat dels seus veïns i veïnes i amb el caràcter persistent i tossut, que sols forja la tramuntana. Així va viure Josep Ramionet l'acte públic d'agraïment que li va organitzar l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. El ganxó, en concret, fa més de 25 anys que cada dia baixa al parc de les Eres per "mantenir-lo en les millors condicions". I és que segons Ramionet, la feina és agraïda i alhora, el manté distret en la seva vida de jubilat.

Conservar l'espai verd o tancar la zona durant la nit són algunes de les tasques que sovint realitza. Una perseverança i preocupació per l'espai públic que des de l'Ajuntament han volgut posar de manifest amb l'homenatge d'aquest dissabte al migdia.

Més enllà dels parlaments, la trobada ha estat amenitzada pel repertori musical del cantautor Josep Andújar. També s'ha fet l'entrega a Ramionet d'un quadre del parc de les Eres, perquè el pugui gaudir des de casa seva. Entre els assistents, multitud de veïns i veïnes que han volgut donar les gràcies a una tasca ininterrompuda i altruista realitzada durant més de vint anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat