Els cinemes tanquen un estiu de mínims i encaren la tardor amb molta incertesa

Intervé: Toni Gutierrez, gerent de l'Ocine Platja d'Aro

Els cinemes tanquen un estiu de mínims. Les estrictes mesures de seguretat, juntament amb l’escassetat d’estrenes els aboquen a un futur incert tot i la lleugera millora de xifres d’aquestes darreres setmanes.

Les sales de cinema encaren una tardor veritablement incerta. Si bé des del juny moltes han pogut obrir les seves portes seguint les mesures de seguretat derivades del coronavirus, la poca oferta que hi ha a la cartellera preocupa, i molt. Les pròximes estrenes NO tenen data i arriben en comptagotes.

Mascareta, gel i distància de com a mínim dos metres han estat les principals premisses a seguir. També es desinfecten sales contínuament i s’han incorporat pantalles protectores al bar. En el cas de l’Ocine de Platja d’Aro les mesures de seguretat es compleixen estrictament tot i que admeten que l’arrancada no va ser senzilla.

Pel que fa al tancament de l’estiu, hi ha una percepció de millora. Tenet, Padre no hay mas que uno 2 i Trasto han ajudat a remuntar una mica. El volum de gent és, però, inferior, degut en part a què les sales només permeten omplir un 50% del seu aforament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat