La baixempordanesa Dolors Moret és la segona catalana més longeva

La baixempordanesa Dolors Moret és la segona catalana més longeva
Palamós

Data: 11/01/2018

Ahir dimecres 10 de gener, la palamosina Dolors Moret Ferriol va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 111 anys, actualment la persona de més edat al municipii una de les més longeves del món, ja que actualment la persona de més edat del planeta és l'extremeny Francisco Núñez Olivera, amb 113 anys.

Com ja es va realitzant durant els darrers onze anys l’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Moret amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li va lliurar ahir l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas.

La celebració es va realitzar, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies, a Palamós. Les flors i les felicitacions d’amics i veïns van ser els elements protagonistes d’aquesta celebració.

Aquest acte també va comptar amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l’alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d’Acció Social d’aquest municipi, Encarnació Garcia.

 

Dolors Moret Ferriol

Nascuda l’any 1907, la senyora Moret va dedicar tota la seva vida professional a l’ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació. Des de fa vint-i-sis anys Lola Moret resideix a Palamós on també viu una part de la seva família, fills i néts. Casada amb Martí Platja Congost, de Begur, van tenir un fill Pere Platja Moret (propietari de l’Hotel Marina a Palamós fins a la seva mort).

Posteriorment Dolors Moret es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb el qual va tenir dos fills més, Ricard i Dolors Isern Moret. Vídua dels seus dos marits, la senyora Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat