Calonge instal·la càmeres de videovigilància prop dels contenidors

Calonge i Sant Antoni ha instal·lat onze càmeres de videovigilància en diversos punts del municipi on hi ha els tancats per les illes de recollida porta a porta, després de detectar incivisme. Des del consistori esperen que amb aquesta acció es redueixi la "mala praxi". Demanen que les deixalles es llencin on pertoca i recorden que poden ser sancionats si s'aboquen indegudament.

Després de detectar escombraries i deixalles com matalassos abocats en espais que no toquen , l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit instal·lar càmeres de videovigilància per reduir l'incivisme. En concret s'han instal·lat onze càmeres com aquestes en els tancats per les illes de recollida porta a porta situats en diversos punts del municipi.

Aquesta acció forma part del projecte de la contractació de 170 càmeres per reforçar la seguretat al municipi.

Ja fa dies que les càmeres estan operatives i de fet ja s'han començat a posar algun tipus de sanció a les persones que han fet una mala praxi. La infracció és lleu, per tant, les multes poden ser d'uns 180 euros. En tot cas des del consistori, recorden que la intenció és que els veïns i veïnes facin un bon ús del sistema porta a porta i de l'abocament de residus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat