Es presenten 17 treballs al III Concurs de Microrelats de dones de Santa Cristina

Es presenten 17 treballs al III Concurs de Microrelats de dones de Santa Cristina
Santa Cristina d'Aro

Data: 22/02/2018

Un total de 17 treballs s’han presentat al III Concurs de Microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones que organitza el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. Dels treballs presentats, la majoria, 15, els han presentat dones, mentre la resta, 2, han estat homes. L’entrega dels premis del concurs es farà el divendres 9 de març, a partir de les 18,30 hores, a l’Espai Ridaura. Durant l’acte, els relats guanyadors es llegiran.

La temàtica d’aquesta edició del concurs, obert a partir de 16 anys, és el fet de com les dones han estat i són considerades objectes de plaer. Els microrelats, escrits en català, originals i inèdits, han de tenir una extensió màxima de 300 paraules. Les obres guanyadores, sense descartar altres treballs presentats que consideri oportú, seran publicats per l’Ajuntament.

Hi ha tres premis: primer premi, una  tablet, un xec "Regal Cultural” de 50 euros i un xec de 75 euros per la compra de llibres; segon premi, un xec “Regal Cultural” de 50 euros i un xec de 75 euros per la compra de llibres, i tercer premi, un xec de 75 € per la compra de llibres. El xec "Regal Cultural" es pot bescanviar per espectacles de la programació estable de l'Auditori de Girona, del Teatre Municipal o de la Sala Planeta de Girona.

El jurat està format per personal tècnic i referents polítiques de les àrees d’Igualtat i Biblioteca, i Joaquim Pijoan

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat