Nova campanya per donar a conèixer el món rural a les escoles

INTERVÉ: Xavier Llopart, periodista

Defensar i promoure el coneixement món rural a les escoles de Catalunya. Aquest és l'objectiu de la campanya que duen a terme de manera conjunta el periodista gironí Xavier Llopart i l'empresa de mascotes CUNIPIC. Per fer-ho, es durà a terme la publicació d'un llibre pedagògic titulat Catalunya Rural.

A més, durant l'estiu, s'està fent una campanya de difusió per tot el territori, en la qual un conill toy i un conill porquí, convertits en capgrossos, han anat repartint adhesius i pòsters amb eslògans en defensa dels productes de proximitat i de la Catalunya deshabitada. Precisament un dels punts on s'han desplaçat ha estat Sant Antoni de Calonge, on s'han passejat pel mercat per informar de la campanya.

La iniciativa està tenint el suport de gent com la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, però també de molta gent que mostra el seu interès.

Els promotors de la campanya animen a la gent jove emprenedora a engegar negocis al món rural, ja que expliquen que és una terra plena d'oportunitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat