Neix la Càtedra d'Estudis del Suro

Palafrugell

Data: 24/01/2022

INTERVÉ: Dra. Rosa Ros, directora de la Càtedra

Neix la Càtedra d'Estudis del Suro. Una Càtedra que es dedicarà a la promoció de la recerca i la divulgació de tot el que gira entorn del món surer i que pretén esdevenir una plataforma que vinculi l'expertesa universitària amb les demandes de recerca que puguin sol·licitar empreses i institucions del sector surer, i així crear sinergies que ajudin a continuar potenciant aquest sector tant en àmbit acadèmic com social.

Des de la Càtedra s'impulsarà la creació d'un Centre de Documentació del Suro i col·laborarà amb tasques d'inventari i estudi, així com s'organitzaran seminaris, congressos, jornades i conferències en les quals es tractaran temàtiques diverses relacionades amb el suro.

Per tal de promoure'n la recerca la Càtedra premiarà el millor treball de final de màster o grau que giri entorn de la temàtica surera. Aquests premis portaran el nom de Santiago Zapata.

La Càtedra, impulsada per la Universitat de Girona, l'Ajuntament de Palafrugell i el Museu del Suro, s'ha donat a conèixer en un acte de presentació que ha esdevingut al Museu del Suro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat