Èxit de participació en les activitats de Forallac Actiu

Forallac

Data: 09/05/2024

El municipi de Forallac organitza activitats infantils cada dijous d'octubre a maig. La iniciativa es va posar en marxa l'any passat i la resposta ha estat molt positiva. Són moltes famílies que s'han apropat a gaudir de les propostes. Nosaltres hem assistit en una de les jornades en què els més petits de la casa van poder gaudir d'activitats esportives i lúdiques al parc.

Infants del municipi de Forallac i dels voltants juguen al parc situat al costat del consistori. Durant la tardor i hivern han pogut gaudir d'activitats més interiors com un taller de fang o cinema, però ara que ja arriba el bon temps convida més sortir a jugar a fora a l'aire lliure. L'Ajuntament va posar en marxa l'any passat les activitats Forallac Activa per tal que els menuts de la vila puguin passar una tarda divertida. Des de l'octubre i fins al maig cada dijous de 17 h a 18 h s'organitzen diverses propostes.

En aquesta ocasió, els nens i nenes salten corda, juguen a pilota, a bàdminton o a bitlles, entre altres jocs. Alguns no s'han perdut cap dijous i d'altres quan han pogut s'han escapat per jugar amb els seus pares i mares i companys de classe.

Les següents activitats seran "artistes amb pintura", "circuit de bicis i patinets" i l'últim dia està previst organitzar una festa per acomiadar-se fins al pròxim curs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat