L’Associació Contra el Càncer Girona celebra la gala solidària

L'Associació Contra el Càncer Girona va celebrar la gala solidària. L'entitat vol ajudar a disminuir les despeses que suposa el tractament de la malaltia per algunes famílies, al mateix temps que dona suport a diferents projectes d'investigació. També consideren clau conscienciar a la ciutadania sobre la prevenció.

El s'Agaró Hotel va acollir la 5a Gala Solidària Costa Brava de l'Associació Contra el Càncer Girona. Després dels 50.000 euros obtinguts l'edició anterior, des de l'organització aspiraven superar la xifra i intentar arribar als 60.000 euros. Una ajuda econòmica que ha d'ajudar a evitar les desigualtats entre els pacients de càncer, ja que no tothom pot afrontar el tractament amb les mateixes condicions econòmiques.

Amb gairebé 300 assistents, la gala és una manera més d'explicar a la ciutadania de com és de perillosa la malaltia. De fet, aquest coneixement ha anat en augment i tothom és més conscient de com afecta els pacients.

De cara a setembre, l'associació celebra el dia internacional de la investigació del càncer. Concretament, a Catalunya s'han invertit 36 milions d'euros des de 2011, en estudis de la malaltia. A l'octubre també començarà la campanya contra el càncer de mama, on l'entitat surt al carrer per conscienciar de la importància de la prevenció.

L'esdeveniment va estar presentat per la presentadora de televisió, actriu i model, Elsa Anka, que creu que tothom ha d'intentar aportar una petita part a la lluita.

L'Associació Contra el Càncer va néixer fa 68 anys i se centra a mostrar la realitat del càncer a Catalunya i contribuir a la investigació científica de la malaltia. A Catalunya, l'entitat ha invertit 28,8 milions d'euros en 106 projectes d'investigació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat