Platja d'Aro ofereix un gran ventall d'activitats per a joves a la platja Gran

Platja d'Aro ofereix un gran ventall d'activitats per a joves a la platja Gran amb la Ludoteca per a infants, l'espai familiar i el babyclub per a nadons. Des del 27 de juny i fins al 3 de setembre s'ofereixen propostes com jocs musicals, de taula o de pintura.

Els més petits de la casa poden divertir-se a la platja amb el ventall d'activitats que ofereix el Mini Club de la Platja Gran de Platja d'Aro. Als matins el format és de ludoteca per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Està dinamitzat per un equip educatiu de monitors. Ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja. De moment, són bastants els que s'han apropat a jugar. De fet, la mitjana de participació de cada estiu és de 3.000 infants.

Una de les altres propostes és les tardes en famílies en què els infants poden jugar amb els seus pares o familiars a activitats molt diverses com contes, maquillatge, jocs musicals, pintura o jocs de platja.

D'altra banda, per segon any consecutiu s'ofereix el servei de Babyclub per famílies amb fills de 0 a 3 anys. És un espai amb aforament limitat habilitat amb el material necessari com trones, nevera o espai d'alletament.

Tot això estarà obert al públic fins al 3 de setembre, de dilluns a diumenge, gratuïtament i sense reserva prèvia.

A banda, durant tot l'estiu s'han programat altres propostes com sessions d'hipopressius a la Pineda de Riuet de Platja d'Aro i ioga al Parc de Sant Ramon de S'Agaró. A més, al passeig marítim entre el 14 de juliol i al 25 d'agost s'han programat altres activitats i tallers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat