Les victòries dels i les alumnes de l'Escola Carrilet de Palafrugell als Jocs Florals

Palafrugell

Data: 12/06/2023

D'entre totes les fites assolides en la participació de l'Escola Carrilet al Certament en Veu Alta i Jocs Florals Escoles de Catalunya d'enguany, l'escola ha destacat amb una alumna guanyadora a la fase comarcal del certament i amb tres contes guanyadors, un a la fase comarcal i dos a la provincial.

L'Escola Carrilet de Palafrugell participa en el projecte col·lectiu "Palafrugell literària". Un projecte que vol acostar la música, la cultura i les lletres als i les alumnes, alhora que col·laboren amb diferents entitats de la vila i concursos.
Enguany, l'escola ha participat en el concurs "Certament en Veu Alta" i als Premis "Jocs Florals Escoles de Catalunya", on han obtingut diverses victòries.

En el certamen de lectura en veu alta, hi van participar les alumnes Ona Andújar de quart, Emma Solé de cinquè i Ellie Cooper de l'aula d'acollida, que només fa un any que practica el català. L'Ona i l'Emma, van quedar finalistes de l'Empordà, i en el cas de l'Ellie, va guanyar la primera fase quedant finalista a la província de Girona.

Pel que fa als Jocs Florals, van quedar seleccionats per la fase comarcal, els següents contes que ens expliquen els i les alumnes de l'Escola Carrilet.
En primer lloc, a la fase comarcal, Baix Empordà, va guanyar el conte "La noia del bosc" dels alumnes de segon Naira, Mohamed Boulaich, Aya, Lucas i Mohamed El Boussari.

Pel que fa a la fase provincial, Girona, van guanyar dos treballs de l'escola Carrilet. El conte "Dulce, l'heroïna enamorada" dels alumnes de quart Nimai Maré, Violeta Costa i Leire Alvarado.

I per últim, també va guanyar el conte "L'àvia mentidera" dels alumnes Souliman Ftouhi de quart, Malak Morabit, Kamal Bouziani, Aymane El Haddad de cinquè i Sabrine Hamzaoui de sisè.

Tot plegat, l'escola està molt contenta amb l'entusiasme dels i les alumnes en el projecte i donen per assolits els objectius de la participació: acostar la lectura i l'escriptura als més petits de la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat