L'AMPA de l'escola Gaziel lluita per no perdre una línia de P3 amb una tancada indefinida

INTERVÉ: Daniel Puntunet, president de l'AMPA de l'escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols

La comunitat educativa de l'escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols s'ha tancat des d'aquest divendres i de manera indefinida en el centre educatiu. Amb aquesta acció volen denunciar el seu desacord amb la decisió del Departament d'Ensenyament de tancar una de les línies de P3 de cara el curs que ve. L'AMPA així com part del claustre donen suport a la tancada que preveuen allargar fins que el departament reverteixi la decisió. El pati i el gimnàs de l'escola s'ha convertit així en un campament on pares, mares i alumnes hi passaran dies i nits.

Des de l'Escola són conscients de la davallada de la natalitat però consideren que la solució no és la supressió de línies ni la retallada de mestres, si no la reducció de la ràtio de les aules per garantir una educació de qualitat que no ser així es veuria perjudicada.

Quan es va donar a conèixer la intenció de suprimir una línia de P3 pel curs 2019-2020, la comunitat educativa de la ciutat va unir-se en una manifestació pels carrers per reivindicar que aquesta decisió l'únic que pot aportar és una pèrdua de la qualitat educativa dels alumnes.

El Departament d'Educació tancarà més d'una quinzena de grups de diferents centres educatius a les comarques de Girona. Al Baix Empordà a més de l'Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols també es veuria afectat el Mas Clarà de La Bisbal d'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat