Costa Brava Hotels de Luxe aporta 6.000 euros a la Fundació Astrid-21

Costa Brava Hotels de Luxe aporta 6.000 euros a la Fundació Astrid-21
Baix Empordà

Data: 03/10/2018

Els 17 hotels integrants de l’associació Costa Brava Hotels de Luxe han entregat un xec per valor de 6.000 euros a la Fundació Astrid-21, entitat sense ànim de lucre que procura per la integració a la societat de persones amb discapacitats intel·lectuals.
 
L’acte de lliurament es va celebrar ahir dimarts dia 2 d’octubre a l’Hotel Terraza de Roses, durant l’assemblea de l’associació. Va comptar amb la presència de la senyora Maria Pilar Albareda Massallé, en representació de la Fundació Astrid-21, i va ser el senyor Xavier Rocas, president de Costa Brava Hotels de Luxe, qui va realitzar l’entrega del xec.
 
Aquesta aportació correspon a una de les accions que Costa Brava Hotels de Luxe fa anualment per atendre a la responsabilitat social corporativa dels membres de l’associació. En anys anteriors, va ser atorgat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació Som-Riures Sense Fronteres i l’Associació El Trampolí.
 
Costa Brava Hotels de Luxe
L’origen del turisme a la Costa Brava es remunta a principis del passat Segle XX. Des de llavors fins a dia d’avui, l’oferta ha anat creixent progressivament. Per aquest motiu, els objectius principals de Costa Brava Hotels de Luxe són: agrupar una oferta hotelera de més qualitat, generar sinèrgies amb altres sectors de luxe (gastronomia, shopping, golf, cultura, etc.), facilitar l’accés a la informació sobre aquest segment de l’oferta hotelera, generar més satisfacció al client final i reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava.
 
Fundació Astrid-21
La Fundació Astrid-21 va ser constituïda l’any 1989, inicialment com associació i poc després com a fundació.
 
És una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que té com a missió garantir la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual a través de diversos serveis, pensats per poder donar resposta a les necessitats i demandes d’aquestes persones al llar de seu cicle vital, afavorint la seva plena inclusió i participació a la societat.
 
Els valors de l’entitat són el respecte a totes les persones, la innovació, la utilització de noves metodologies, l’eficiència, el treball en equip i el compromís amb la qualitat. La fundació treballa en 5 àrees bàsiques: formació, salut, teràpia ocupacional, integració laboral -amb un programa basat en la metodologia de treball amb suport a l’empresa ordinària- i vida adulta i lleure, i atén a més 200 persones cada any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat