Les policies municipals controlen entrades i sortides de municipis

Després de l'anunci de les mesures concretes decretades pel govern espanyol en virtut de l'estat d'alarma els cossos de policia local controlen les entrades i sortides dels municipis per impedir la llibertat de moviments. 

Els agents intenten regular el trànsit de manera que només creuïn els controls els conductors que circulen per raons de pes. Només es pot sortir de les poblacions per raons de seguretat, per emergències, per dur residus urbans i industrials, residus sanitaris, pel subministrament de material sanitari i de farmàcia, per distribució alimentària humana i per granges i centes d'animals. 

A Sant Feliu de Guíxols els accessos s'han restringit en dos punts des de primera hora del matí. L'entrada nord, en direcció Santa Cristina, ha estat controlada per dos agents, mentre que la sortida est en direcció a Platja d'Aro també ha comptat amb la presència d'una patrulla. 

Segons comentaven els agents als conductors els controls seran més severs a partir de dilluns, quan es reprengui gran part de l'activitat laboral.
En aquests moments s'està prop dels 8.000 contagis i els 300 morts pel coronavirus a Espanya i caldrà veure si les mesures preses pel govern central i les administracions autonòmiques són suficients per parar la corba d'ascens. 

En les últimes hores s'ha pogut saber que el Ministeri de l'Interior ha establert mesures per implementar sancions que aniran des dels 100 euros fins els 600.000 i als 4 anys de presó pels qui incompleixin de forma reiterada l'estat d'alarma. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat