El Mar dels Nens omple el palau de Congressos de Platja d'Aro d'activitats i inflables

Intervé: Irene Ros

Hi ha un indret a Platja d'Aro on els nens i nenes hi neden com peix a l'aigua amb tallers, jocs i inflables perquè s'ho passin d'allò més bé durant aquestes festes.

Un any més el Palau de Congressos acull el Mar dels Nens. Un parc infantil de Nadal per a nens i adolescents de 2 a 14 anys amb preus especials per les persones empadronades al municipi i famílies monoparentals.

El Mar dels Nens obre cada dia fins el 30 de desembre de quatre de la tarda a vuit del vespre amb un espai carregadíssim d'activitats.

Pels nens i nenes més grans l'organització ha pensat activitats especialment adreçades per ells com els videojocs, els excalèxtrics o les sessions de cinema.

El Palau de Congressos compta amb zona de bar i servei de guarda-roba. Cada dia, a més de les atraccions fixes, hi ha activitats puntuals com visites de personatges de dibuixos com Pluto o Winnie The Poo, titelles, tallers de Djs o una Festa de Halloween nadalenc.

A més, entre totes aquelles persones que hagin accedit al parc es farà un sorteig el darrer dia, el 30, amb el que poden anar dos adults i dos nens a Eurodisney.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat