El Gran Recapte d'aliments arriba als municipis de la comarca del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 24/11/2023

Aquest cap de setmana, s'enceta una nova edició del Gran Recapte d'Aliments, on es durà a terme la recollida física d'aliments amb presència de voluntariat als establiments dels municipis de la comarca del Baix Empordà, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques.

El pròxim 24 i 25 de novembre torna, com cada any, el Gran Recapte d'Aliments, a on tots els municipis de la comarca del Baix Empordà, s'hi sumen una vegada més.

És per això que, durant aquests dos dies i fins al 30 de novembre de 2023, es podran donar aliments i productes entre els quals són necessaris, sobretot la llet, el paper higiènic, els cereals, l'oli, la tonyina o la farina.

Palamós, per exemple, farà la seva acció solidària en un total de vuit supermercats del municipi, concretament: Aldi, Bonàrea, Caprabo, Condis, Coaliment, Esclat, Sorli Discau i Spar el 24, 25 i 26 de novembre.

A més, L'organització del Recapte d'Aliments fa una crida a la societat palamosina per tal d'aconseguir la participació dels voluntaris necessaris, que repartit durant els tres dies i en els diversos torns previstos, assegurin cobrir amb garantia els supermercats participants.

Pel que fa a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, més de 140 voluntaris del Banc d'Aliments de Girona estaran a 10 supermercats locals per recollir productes bàsics de llarga durada que s'oferiran a les persones del municipi que, per diferents motius estan en una situació de precarietat econòmica.

A més a més, des del consistori, ofereix la targeta moneder, un instrument per rebre ajuts econòmics per a l'adquisició de productes de primera necessitat (alimentació, higiene personal i domèstica i farmàcia).

Begur i Esclanyà, també se sumen un any més a aquesta iniciativa que es duu a terme arreu de Catalunya abans de les dates festives de Nadal per tal de recolzar les persones que necessiten ajuda alimentària, en aquest cas als supermercats SPAR i Godofi, on es demana sobretot productes com l'oli de gira-sol, farina, llet, cereals, tonyina i paper de vàter.

A Pals, el Gran recapte es farà al supermercat dels Masos de Pals durant els dies 24 i 25, però la gent que vulgui continuar col·laborant posteriorment, podrà fer-ho a l'escola Quermany fins al dia 30 de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat