26 municipis del Baix Ter han passat la nit confinats

26 municipis del Baix Ter han passat la nit confinats
Baix Empordà

Data: 23/01/2020

Aquest dijous a primera hora del matí s’ha aixecat el confinament dels 26 municipis de la Conca del Ter que s’havia decretat ahir a darrera hora  per part del Consell Assessor dels plans d’emergències INUNCAT, NEUCAT i VENTCAT en no assolir-se els pics de pujada del riu que es temien durant la nit.
Al Baix Empordà, el confinament va afectar els municipis de Colomers, Foixà, Gualta, Jafre, Torroella de Montgrí, Ullà, Ultramort, Verges i la Tallada d’Empordà.

Amb tot, atès que la situació continua sent de risc i el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que es mantinguin les precipitacions les properes hores, cal mantenir la precaució per si es produís un nou increment de cabals.

Per això es demana als municipis supervisar aquestes zones inundables fins a nou avís i en funció de les previsions meteorològiques i de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Ateses aquestes mateixes condicions de risc es recorda que es manté vigent la restricció de l'activitat a l'aire lliure en el medi natural a les comarques de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Selva i Pla de l'Estany i també a la conca de la Tordera.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat