Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols rep un homenatge pels 15 anys

Els voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols han rebut un homenatge per totes les tasques que porten fent des de fa 15 anys a la ciutat ganxona.

L'associació va néixer el febrer del 2002 i actualment és considerada la número cinc de totes les associacions de voluntaris de Catalunya.

Des de l'associació participen en totes les activitats en la que se sol·liciten els seus serveis, des de carnavals, cavalcades de reis i festivals de música fins a serveis de rescat urgents o proves esportives.

A més d'oferir-se a tot el que necessiti el seu municipi, també participen en activitats d'altres municipis d'arreu de Catalunya i d'Espanya sempre que se'ls convida, com va ser el cas del desastre del Prestige a Galícia, en el que també hi van ser presents.

Carles Motas, alcalde de Sant Feliu, ha volgut aprofitar l'acte d'homenatge per agrair la gran feina que fan en nom de tot l'ajuntament i animar-los a seguir com aquests quinze anys.

L'homenatge s'ha realitzat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, on els voluntaris han rebut diferents reconeixements per la seva trajectòria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat