Tradicional Concert de Nadal de Castell d'Aro

Data: 24/12/2018

Castell d'Aro va donar la benvinguda a les festes amb el ja tradicional i esperat Concert de Nadal de la Coral de la Vall d'Aro. L'església de Santa Maria de Castell d'Aro es va omplir aquest diumenge a vessar per una cantata plena d'energia i amb un ampli repertori, des de música tradicional catalana, música clàssica fins a cançons d'arreu del món.

El concert va tenir tres parts diferenciades: a la primera van haver-hi peces instrumentals i nadales cantades; a la segona hi van participar els convidats estrella del vespre, els nens i nenes de la Coral infantil; i la tercera va tenir una tria de cançons d'aquí i d'arreu, com 'El noi de la mare', 'Jesús joia meva' i 'És un desig'. La vetllada va acabar, com ja és un clàssic, amb el públic i els cantaires entonant junts el 'Fum, fum, fum'

El Concert de Nadal va tenir lloc just després de que arranqués la 60a edició del pessebre vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya. Es podrà visitar encara els dies 25, 26 i 30 de desembre i 1 i 6 de gener. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat