Baixen els accidents, els furts i els robatoris a l'interior de vehicles a Palafrugell

Palafrugell

Data: 17/01/2019

Intervenen: David Puertas, inspector de la Policia Local / Xavier Jonama, regidor de seguretat 

La Policia Local de Palafrugell va fer 13.246 serveis l'any 2018. És una xifra que s'ha presentat aquest dijous en el marc de la Festa del patró Policia Local, en què el cap del cos ha destacat que s'ha aconseguit mantenir els robatoris en domicilis molt per sota de la mitjana catalana, s'han produït 75 accidents menys que el 2017 i s'han reduït en un 30% tant els furts com els robatoris en interior de vehicles. 

La Policia Local ha destacat també la bona col·laboració i coordinació amb el cos dels Mossos d'Esquadra, especialment des de la incorporació del nou inspector de la policia David Puertas, que fins el passat mes de juny era el màxim responsable de l'ABP de la Bisbal d'Empordà. 

En aquest sentit, el regidor de seguretat de Palafrugell ha destacat que la incorporació del nou inspector ha estat clau per millorar el funcionament del cos. 

Durant el seu discurs, David Puertas ha agraït la feina dels seus agents i de la resta de cossos de seguretat i emergències, a qui també han reconegut la seva tasca durant el lliurament de medalles al mèrit policial.

L'acte d'aquest dijous s'ha clos amb una demostració de la feina dels gossos policia a la platea del teatre. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat