Palafrugell celebra la seva tradicional jornada de neteja a la platja de Port Pelegrí

Palafrugell

Data: 19/09/2020

Intervé: Mònica Navarro, Fundadora Delicious & Sons, i Marc Heras, Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palafrugell 

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha sumat un any més al Dia Internacional de la Neteja a la platja de Port Pelegrí, a Calella. A més de la retirada de residus, l’objectiu passa per conscienciar la gent de la importància de conservar l’ecosistema marí.

Des de primera hora del matí desenes de voluntaris s’han reunit a la platja de Port Pelegrí de Calella en la ja tradicional neteja de residus. Es tracta d’una activitat organitzada per l’ajuntament, que compta amb la col·laboració de les diverses empreses de la zona dedicades al submarinisme.

A més, per segon any consecutiu, disposa de l’ajuda de l’empresa Delicious & Sons que coordina la neteja de la sorra amb voluntaris. Una actuació que consideren bàsica per preservar la conservació del medi.

Enguany la neteja s’ha vist molt marcada per les mesures excepcionals derivades de la pandèmia del coronavirus. Gels hidroalcohòlics, grups reduïts i tothom amb mascareta. També amb la implicació del consistori que ha gestionat els tancaments dels accessos.

I és que un dels objectius de l’activitat, més enllà de la recollida, és conscienciar la gent. Segons l’ajuntament del municipi, el veritable triomf arribarà quan no s’hagin de fer aquest tipus d’actuacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat