Els veïns i veïnes de Pals decidiran la nomenclatura de diversos carrers

Els veïns i veïnes de Pals decidiran la nomenclatura de diversos carrers
Pals

Data: 21/07/2018


Des d’avui fins el divendres 10 d’agost els veïns i veïnes de Pals poden votar en el procés participatiu endegat per l’Ajuntament per decidir el nom de diversos carrers. L’objectiu del consistori és corregir deficiències de la numeració d’aquestes vies i unificar-les. En concret, els palsencs i palsenques podran decidir dues qüestions:

Carrer Enric Fort: aquest carrer i l’Avinguda Europa formen un vial continu que creua tota la Vila. L’Ajuntament proposa unificar tota la via amb el nom de Carrer Enric Fort, d’Avinguda Europa o bé posar-ne un de nou que seria Avinguda 1 d’Octubre.

Carrer Enginyer Algarra: hi ha una part d’aquest carrer que no té numeració. L’Ajuntament proposa les opcions de renumerar tot el carrer sencer, o bé separar el tram nord i crear un carrer nou amb el nom de Carrer Torroella.

La regidora d’Urbanisme, Maite Servià, ha explicat que «l’Ajuntament no vol eliminar cap nom, sinó unificar les vies i que sigui més còmode i pràctic per tothom. Si algun nom de carrer quedés exclòs es farà el possible per ubicar-lo en una altra part de la vila». Aquest projecte es va iniciar durant el passat mandat amb la voluntat d’ordenar el nom i els números dels carrers i amb voluntat participativa.

Els veïns i veïnes podran votar telemàticament a través d’aquest lloc web decidimpals.cat i marcar les opcions que creguin adequades. Un cop finalitzat el període, l’Ajuntament anunciarà els resultats i la decisió definitiva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat