Més d'una quarantena d'agents celebren la festa patronal de la Policia Local de Palamós

Palamós

Data: 27/09/2022

La Policia Local de Palamós ha celebrat aquest dilluns la seva festa patronal de Sant Miquel. La trobada s'ha emprès majoritàriament a l'Espai Peix, i hi han assistit agents de diferents cossos de seguretat, a més dels representants municipals.

La diada de la Policia Local de Palamós ha servit de pretext per mostrar el múscul del conjunt de la plantilla, a més, de visibilitzar els nous vehicles de patrullatge. De la parada en formació dels agents a davant del Museu de la Pesca, s'han succeït els parlaments de les autoritats i el consegüent lliurament d'una vintena de condecoracions.

Sota la direcció de l'actual Inspector en Cap, Josep de Monteys, s'han remarcat els esforços efectuats durant la pandèmia. També s'ha posat l'accent en les tasques empreses durant el 2022 en comparació a l'any passat. En concret, s'han doblat les hores de patrullatge a peu, s'han superat els 100 controls de trànsit, s'han realitzat 400 proves d'alcoholèmia, s'han tramès 500 documents als jutjats per evitar els desplaçaments de la ciutadania a la comissaria de la Bisbal, així com s'ha doblat el nombre de detinguts.

Des del consistori confien acabar el mandat amb 44 persones de la Policia Local en plantilla, a més, dels sis interins pel reforç d'estiu.

Una Policia Local centenària
Fa 112 anys es va crear el cos de seguretat al municipi, sobretot, gràcies al suport dels empresaris surers. El caporal i els 4 agents van patrullar pels carrers de la vila fins a l'esclat de la Primera Guerra Mundial. Tot i això, les tasques de vigilància es van reprendre el 1949 i es mantenen fins avui en dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat