Impulsen tres formacions culturals per a majors de 50 anys

La UNED i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols impulsen tres cursos cuturals dirigits a persones majors de 50 anys. El primer dels cursos s'iniciarà aquest octubre, mentre que els altres dos tindran lloc durant el 2023. Totes tres formacions tindran lloc en diferents espais municipals, com la Sala Abat Panyelles, l'auditori EMM i a Casa Palet.

Un acord entre la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols permetrà oferir tres formacions adreçades a majors de 50 anys, sota el títol d'UNED Sènior. Les tres formacions giraran entorn de l'art i la música i seran impartides per dones de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro expertes en la matèria.

El primer es portarà a terme les tardes dels divendres d'entre el 14 d'octubre i el 3 de febrer a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu. Es titula 'Com mirar un quadre' i anirà a càrrec de l'experta en art Pilar Giró.

El segon curs farà una aproximació entre dos arts: la música i la pintura. Començarà el 10 de febrer i finalitzarà el 2 de juny i l'impartirà la Laia Pijoan a l'auditori EMM.

Al mateix temps que el segon curs esdevindrà també el tercer, on les tardes dels dijous des del 9 de febrer a l'1 de juny els alumnes aprendran com és l'òpera per dins, i ho faran amb la cantant Tina Gorina a la Casa Palet.

Les persones majors de 50 anys interessades en aquests cursos, que tenen una durada de 30 hores, ja s'hi poden inscriure. El procés de matriculació estarà obert fins al pròxim dimarts 27 de setembre.

De cara al curs vinent ja estan preparant noves formacions. Algunes aniran relacionades de nou amb l'art i la música, mentre que d'altres seran totalment noves. Esperen poder organitzar, com a mínim, sis formacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat