La Cavalcada de Reis de Palafrugell comptarà amb un tram inclusiu

La Cavalcada de Reis de Palafrugell comptarà amb un tram inclusiu
Palafrugell

Data: 03/01/2024

Per primera vegada, la Cavalcada de Reis de Palafrugell comptarà amb un tram inclusiu. Serà un tram adaptat pensat especialment per a infants amb hipersensibilitat sensorial.

Tal i com és habitual, un any més seran dues les ocasions que els nens i nenes de Palafrugell podran saludar als Reis d’Orient, ja que com marca la tradició són dos els actes de benvinguda que s’organitzen al municipi la tarda del 5 de gener. A Llafranc Ses Majestats arribaran per mar i a Palafrugell ho faran damunt de les seves carrosses.

Enguany, la cavalcada de Palafrugell tornarà a arribar a la plaça de Can Mario. Així, a 2/4 de 6 de la tarda s’iniciarà la desfilada pels carrers de Palafrugell, on el punt de sortida serà el carrer de la Vall d’Aran passant pels carrers de la Noguera, plaça del Sol, Torres Jonama i Pi i Margall fins a l’arribada a la plaça de l’Ermengarda on els Reis hi deixaran les seves carrosses.

Seguidament, els parlaments i l’espectacle d’arribada del seguici reial es faran des del balcó del Museu del Suro, que també s’oferiran en llenguatge de signes. I després, qui vulgui podrà participar en la recepció reial que tindrà lloc a La Fàbrica de Joguines situada a La Bòbila, on els Reis Mags saludaran personalment els nens i nenes de Palafrugell i s’enduran una sorpresa molt dolça.

Una de les novetats d’aquest any serà que, per primera vegada, la Cavalcada de Palafrugell comptarà amb un tram inclusiu. Es tracta d’un espai delimitat, just a l’inici de la cavalcada, al carrer de la Noguera, entre els carrers Joan Maragall i la plaça del Sol, el qual serà un tram on la música i els efectes especials estan pensats especialment per a infants amb hipersensibilitat sensorial. Un espai màgic que es trobarà degudament senyalitzat per a aquesta ocasió.

Pel que fa a l’arribada dels Reis a Llafranc, aquesta serà a través del mar i arribaran amb vaixell al port i seguidament es dirigiran fins a la plaça del Promotori. Un cop allà els nens i nenes podran saludar a ses majestats i s’oferirà xocolata per a tothom.

L’organització de la cavalcada de Palafrugell anirà a càrrec de l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració de l’Associació Colla Garnatxa, i la de Llafranc l'organitza la comissió dels Reis de Llafranc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat