Torna la Marxa Solidària Mas Maiensa contra el càncer a Santa Cristina d'Aro

Torna la Marxa Solidària Mas Maiensa contra el càncer a Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 23/10/2019

La marxa popular Mas Maiensa de Santa Cristina d’Aro, que té lloc aquest diumenge i arriba a la quarta edició, es solidaritza novament contra el càncer.

En aquesta edició, però, la solidaritat de destinar-hi la meitat de la recaptació provinent de les inscripcions es farà per a l’entitat cristinenca Dona’m un somriure, que té per objectiu ajudar les famílies del municipi que tenen algun dels seus membres malalts de càncer. La marxa solidària, que organitza el Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, va aplegar en l’edició passada 288 participants, d’edats ben diverses.

La sortida de la prova solidària de la marxa serà a les 9 del matí des del pavelló municipal d’Esports i comptarà amb dues curses; una de curta, de 4,9 quilòmetres, i una de llarga, d’10,2 quilòmetres, que fa el cim al puig del Mas Maiensa, de 304 metres, amb un desnivell de 390 positiu. En aquesta edició, la cursa curta serà per la zona del Balcar, vorejant el camp de golf, fent una ruta circular per tal que sigui assequible per a tothom. La llarga, d’altra banda, amb dos punts d’avituallament, passa per dins del massís de les Gavarres, i es pot veure la cova d’en Riera.

La inscripció es pot fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7,30 hores del matí, al pavelló municipal. Tot i això,es poden fer anticipadament els dies 24 i 25, de 18 a 19 hores, al mateix pavelló municipal. Tots els participants rebran, amb la inscripció, una camiseta tècnica i esmorzar

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat