La Fundació Vimar obre el primer Centre d’Atenció Especialitzada del Baix Empordà

La Fundació Vimar ha inaugurat el que és el primer centre d'Atenció Especial (CAE) de la comarca baix-empordanesa. Es tracta d'un espai situat a Palafrugell que compta amb diverses sales. Ja està en funcionament i actualment acull a sis usuaris. 

Ja s'ha inaugurat el primer Centre d'Atenció Especial del Baix Empordà, un centre diürn obert els dotze mesos de l'any en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 5 de la tarda, i està dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual amb més afectació o dependència.

El Centre està situat al carrer Joan Fuster i Ortells de Palafrugell i acull, d'inici, a sis usuaris -cinc de la comarca i un de Llagostera-. Es tracta d'un projecte de llarga durada i en creixement. L'objectiu és augmentar la xifra en els pròxims mesos, ja que tenen capacitat registral de fins a 24 usuaris.
Aquest servei, fins ara, s'oferia a la residència Robert Pallí de Sant Feliu de Guíxols.

El nou Centre està format per diverses sales àmplies i amb molta llum natural -com un menjador, lavabos i sala de fisioteràpia-, té accés a un jardí públic exterior que compta amb un gronxador adaptat. També disposa d'aquest espai d'estimulació multisensorial totalment immersiu.

Hi treballen dues professionals que hi estan de 9 a 5, una coordinadora, una psicòloga, una terapeuta ocupacional, una fisioterapeuta, una infermera i una treballadora social.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat