La Policia de Platja d’Aro denuncia un taxista i un client que portaven droga

La Policia de Platja d’Aro denuncia un taxista i un client que portaven droga
La Policia Local de Platja d’Aro ha denunciat un taxista i el seu client per diverses infraccions administratives. Segons ha explicat el cos policial a les seves xarxes socials, el client en qüestió ha estat denunciat perquè no feia cap desplaçament que s’ajustés a les necessitats que fixa el Reial Decret d’Alarma i també per tinença de drogues.

El taxista, per la seva banda, ha donat positiu en el consum de drogues. Se l’ha denunciat per tinença de drogues i per la llei de transports.

Des del gremi de taxistes de Castell-Platja d'Aro han indicat que el taxista en qüestió no forma part d'ells i no treballa al municipi.
 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Rafa Lópezfa 35 dies
Està molt bé que la policia local de Platja d´Aro faci els controls que ha de fer, i els hem d´agraïr tota la feina que fan, que és molta i de vegades sense tota la protecció necessària.
Però crec que, en el mateix post de twitter que ha fet la policia hauria d´especificar que el taxista que ha donat positiu en control antidrogues, NO ÉS DE PLATJA D´ARO. (li haurien de retirar la llicència a aquest taxista, sota el meu parer, sigui del poble que sigui).
Som diversos taxistes treballant a Castell-Platja d´Aro, fent serveis mínims, complint les normes del confinament lo més estrictament que sabem... i amb lo que han escrit, i sent policia local de Castell-Platja d´Aro, pot semblar que el taxista que ha donat positiu també ho pugui ésser.
Sembla que a twitter la policia local ja ho ha aclarit, i l´agrupació de taxistes locals els hi agraïm l´aclariment.
Agraïm també tota la feina que està fent la Policia Local del municipì, treballant moltes vegades sense els EPIs necessaris (sobre tot, ara), i fent que totes les persones ens sentim més segures quan circulem amb el nostre vehicle per Platja d´Aro. Gràcies!


Més articles de Societat