L'Escola L'Estació de Sant Feliu consciencia als alumnes sobre l'aigua

Aquest mes de novembre, amb motiu de la Quinzena del Medi i la Ciència, dedicat a l'aigua, l'Escola L'Estació de Sant Feliu ha dut a terme diferents activitats per conscienciar als alumnes de l'escola sobre el seu ús i la seva escassetat.

L'Escola de primària L'Estació de Sant Feliu de Guíxols torna a celebrar el projecte de la Quinzena del Medi i la Ciència. Així, cada any hi ha un tema rotatori a treballar, com les deixalles, els peixos de la nostra costa, les fruites i verdures, l'univers i en aquesta ocasió, l'aigua.

A partir de diferents activitats, el centre vol que els i les alumnes aprenguin a veure, mirar i observar, amb respecte i estima, el patrimoni vegetal que els envolta.

Per aquest motiu, durant aquests dies, l'alumnat està visitant una exposició al vestíbul de l'escola, on troben diferents cartells informatius i materials relacionats amb l'aigua i diferents propostes per treballar.

Aquesta vegada han vingut dos col·laboradors de la Universitat de Girona que han explicat als alumnes el funcionament d'una potabilitzadora i una depuradora.

A més, els estudiants també han pogut gaudir d'uns tallers artístics dirigits per Cocuart, tot fent creacions utilitzant l'aigua com a medi per expressar l'art.

Per altra banda, com a final de trimestre, des de l'àrea de música, l'escola farà "La cantata de l'aigua" a la carpa del Guíxols Arena, a on tots els grups de classes faran una cançó sobre la importància de no malgastar l'aigua i la conservació del nostre planeta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat