El ganxó Izan Sopo representarà Girona a la gala Míster Espanya Internacional

Intervé: Izan Sopo, Míster Girona

Model per vocació, ha esdevingut Míster Girona per aquelles casualitats  que només es presenten un cop a la vida. El ganxó Izan Sopo és l'home més bell de la província i ara té l'oportunitat de ser escollit Míster Espanya en una gala que es celebrarà a Andalusia, probablement el mes de maig.

L'oportunitat li va arribar a través de les xarxes socials quan un fotògraf va veure en les imiatges de postureig que penjava, un diamant en brut.

Un concurs que va fer-se a Platja d'Aro

Míster International Spain és un concurs de bellesa masculina en el que competeixen 52 aspirants, un per cada una de les províncies de l'Estat. Els aspirants estan una setmana en una població amfitriona fent tot tipus de proves físiques, fent-se fotografies, dinamitzant les xarxes socials i fent actes promocionals i una gala final decideix la classificació final.

Precisament fa un parell d'anys, el 2016, el concurs va aterrar a Platja d'Aro on va sortir victoriós el representant de Tenerife Daniel Rodríguez.

Cuidar-se i fer esport

El compte oficial de Mr Spain va publicar la nominació de Sopo divendres passat. Per mantenir aquest cos i estar en forma l'Izan ha de cuidar l'alimentació i la forma física. Va sovint al gimnàs i a còrrer però assegura que no vol convertir-se en el típic model acroisanat, perquè estèticament no li agrada i a més podria afectar negativament a la seva carrera de model alhora de posar-se peces de roba com una americana.

Amb 19 anys el jove ganxó no vol deixar escapar l'oportunitat que li brinda un certàmen d'aquestes característiques per fer una carrera professional de model, quelcom que sempre li ha cridat l'atenció.

La família i amics s'han bolcat en la seva candidatura a home més bell d'Espanya mentre que ell s'haurà d'acostumar a ser el centre de totes les mirades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat