Sant Feliu incorpora nous vehicles de neteja per la ciutat

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols juntament amb les entitats col·laboradores aconsegueix comprar 5 vehicles de neteja després de la pandèmia, molt necessaris per mantenir els carrers nets sobretot en aquesta època d'estiu. 

Un nou contracte de neteja porta vigent des del mes d'octubre a Sant Feliu de Guíxols, amb el qual l'objectiu principal és mantenir els carrers nets i d'aquesta manera convertir la ciutat en un espai més agradable pels turistes i pels propis ciutadans. 

Amb aquest objectiu, s'han comprat un total de 5 vehicles de neteja, els quals tenen diferents funcions com explica la regidora de neteja urbana i residus de Sant Feliu, Tili ribera.

La pandèmia també ha afectat a aquest propòsit, ja que la maquinària no s'ha pogut obtenir fins ara per falta d'estoc dels proveïdors. Ribera declara que les eines de serveis de neteja actuals ja han quedat molt antigues des del seu inici el 2008, i que aquesta nova inversió ha estat de 2,8 milions d'euros.

Tot i que encara falta molta maquinària per arribar, com nous contenidors i camions de càrrega posterior i lateral, es preveu que a finals d'any Sant Feliu de Guíxols podrà disposar d'aquestes eines de neteja que ajudaran a mantenir la higiene que la ciutat mereix. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat