L'INS Sant Feliu de Guíxols premia els millors projectes d'emprenedoria dels seus alumnes

L'Institut de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat la segona edició del concurs 'Impuls a l'Emprenedoria'. Enguany han repartit fins a 4.800 euros en premis als vuit millors projectes que han realitzat els alumnes o exalumnes dels Cicles Formatius del centre. 

L'Institut de Sant Feliu de Guíxols ja ha donat a conèixer els guardonats de la segona edició del Concurs 'Impuls a l'Emprenedoria', on es premia el millor projecte empresarial d'alumnes i exalumnes dels Cicles Formatius que s'imparteixen al centre.

Amb la concessió d'aquest premi el que es busca és donar visibilitat i potenciar la figura de la persona emprenedora i generar bones pràctiques d'emprenedoria per esdevenir exemples per a altres joves i estudiants de l'Institut.

En total s'ha fet entrega de vuit premis, cada un d'ells dotat amb un val de 600 euros per bescanviar en diferents comerços locals de la Vall d'Aro.

El premi a la línia de negoci més innovadora se l'han endut Carla Gou i María José Osaro, del Cicle d'Educació Infantil, pel projecte 'Visit Cat', que es basa en una activitat extraescolar on els infants gaudeixin setmanalment d'excursions i visites en diferents punts de Catalunya.

El premi a la línia de negoci amb més viabilitat ha estat per Erika Torres, del Cicle de Manteniment d'embarcacions d'esbarjo, per 'Nàutica Torres'. Una empresa nàutica que té per objectiu millorar els serveis i inserir l'autotaller.

El premi a la línia de negoci amb més repercussió a la comunitat local l'han recollit Denise Sandres i Tania Castillejo, del cicle d'administració i finances, pel projecte 'Campamento Olympus', un casal d'estiu orientat a la mitologia clàssica.

En la categoria de millor redacció del pla d'empresa s'ha fet entrega de quatre premis. Els projectes premiats han estat 'Intech Market', 'Kids and fun', 'acadèmia de reforç escolar espai actiu' i el 'padel control zone'.

Finalment, el millor projecte emprenedor portat a terme -que és una nova categoria creada enuguany- ha estat per 'Work Set', un marketplace in es connecta l'hostaleria amb els professionals millor preparats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat