No hi haurà rua de Carnaval a Palamós, però sí Reis Mags

El municipi de Palamós s'està preparant per tirar endavant dues de les celebracions més esperades de la temporada hivernal: l'arribada dels Reis Mags i el Carnaval. A hores d'ara, l'Ajuntament ha confirmat que ses Majestats d'Orient arribaran a la vila la nit del 5 de gener. Pel que fa al Carnaval, la festa penja d'un fil. I és que ni la rua, ni els balls tradicionals són compatibles amb la pandèmia.

Així doncs, hi ha diverses propostes sobre la taula, però cap projecte en ferm. El nou esdeveniment hauria de realitzar-se en petit format, garantint la distància de seguretat entre els participants i complir amb les mesures sanitàries, tals com el control de temperatura i l’ús obligatori de mascareta.

Seguint amb les festivitats, aquest Nadal el consistori preveu tirar endavant una programació d’activitats, adaptades a la nova normalitat, per tal de dinamitzar el municipi. Així, els Reis Mags arribaran a Palamós la nit del 5 de gener.

I és que davant la possibilitat que el Carnaval no pugui tirar endavant, la màgia provinent d’Orient sí que està assegurada a la vila pesquera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat