Setmana solidària de l'ONGD Junts x Ells per seguir treballant a Guinea Bissau

INTERVÉ: Bruno Durán, responsable de Junts x Ells

L'ONGD palamosina 'Junts x Ells' viu la seva setmana solidària. Aquesta organització no governamental per al desenvolupament que treballa a Guinea Bissau organitza diverses actes amb la doble finalitat de recollir fons econòmics però també captar gent amb esperit solidari. 

'Junts x Ells' treballa a Guinea Bissau, una petita república de l'Àfrica occidental, considerada un dels estats més pobres del món. Allà hi duu a terme tasques sociosanitàries i educatives i projectes de formació professional per tal de, per exemple, dotar d'eines als més joves de cara al món laboral o empoderar les dones. 

Per fer-ho possible necessiten diners, però també voluntaris que hi vulguin participar. Per tot això aquesta setmana l'han farcida d'activitats i volen arribar a la gent per ensenyar-los que són una organització on un s'hi pot implicar de forma molt directa i real. 

La setmana solidària es tradueix en una exposició fotogràfica ja visitable a la Biblioteca, que comptarà amb un col·loqui dijous al vespre. Dissabte, mentrestant, doble sessió al teatre de la Gorga: al matí hi haurà màgia amb David el Mag, i a la tarda havaneres, a càrrec de Port Vell. D'altra banda, diumenge al matí hi haurà una ruta senderista solidària d'onze quilòmetres que anirà de Palamós a Cala Estreta i tornarà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat