Arrenca la vacunació per persones depenents al Baix Empordà

INTERVÉ: Meritxell Pérez, CAP de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós

Arrenca la vacunació contra la Covid19 al Baix Empordà per a persones depenents que no estan en residències geriàtriques i els seus cuidadors o cuidadores majors de 55 anys.

L'Estadi Municipal de Palamós, Can Quintana a Torroella, el Casal Popular de Palafrugell i el Teatre Mundial de La Bisbal han estat els 4 punts habilitats per Salut per fer aquestes vacunacions amb AstraZeneca. 

Aquesta setmana també començarà la vacunació a domicili per a persones depenents que no es puguin moure i a principis de març per la població de més de 80 anys.

Les persones que s'han vacunat  han estat directament contactades per Salut i tenen una segona cita el proper dia 16 de març per posar-se la segona dosi. Les futures vacunacions també seran contactades per Salut. 

A partir de dijous s’habilitarà el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge com a punt de vacunació per al personal que treballa en centres educatius. Es tracta de l’únic punt habilitat al Baix Empordà. 

Tot aquest col·lectiu podrà vacunar-se voluntàriament entre dijous i divendres. Prèviament hauran rebut un enllaç on podran escollir dia, hora i punt de vacunació. Aquesta vacunació serà amb Pfizer. 

En acabat aquest col·lectiu, el mateix espai es destinarà per a la vacunació d’altres col·lectius professionals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat