La Penya Sport fa 2.500 bolígrafs solidaris per la Gran Quina del Palamós CF

Palamós

Data: 19/12/2018

INTERVÉ: Pere Aliu, vicepresident social del Palamós CF

El 2018 no ha estat ideal ni al terreny de joc ni als despatxos, però el Palamós CF vol acabar-lo amb la celebració ja tradicional de cada any per festes: la Gran Quina del Palamós. Viatges, televisions de gran format, electrodomèstics, paneres abundants, sopars i consoles són alguns dels premis que es podran obtenir. 

La Gran Quina tindrà lloc els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener a partir de les sis de la tarda a la Nau dels 50 Metres. El club ha anat revelant al seu perfil de Twitter durant els darrers dies alguns dels millors premis que s'hi sortejaran, com una PS4 o un viatge a Menorca per a dues persones. En funció del que estigui en joc les partides valdran entre 1 i 3 euros. I com que cada partida tindrà un cartró nou, caldran molts bolígrafs per marcar els números. Aquí és on entra la Penya Sport, que ha preparat un boli solidari que vendrà a la Quina. Els diners recaptats es destinaran a la Fundació VIMAR

Nadal, solidaritat i Penya Sport van de la mà una vegada més. De fet, en la darrera jornada a casa, el grup de 'supporters' del Palamós va organitzar una campanya de recollida de joguines a la porta de l'Estadi. Per cada joguina nova es regalava una entrada pel partit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat