1.600 ocells participen al 31è Concurs Exposició d'Ornitologia a Palafrugell

Canaris de colors i de formes diverses, exòtics, híbrids i de raça espanyola. La Bòbila de Palafrugell acull aquests dies fins a 1.600 exemplars d'ocells de 110 criadors catalans i francesos. Es tracta dels participants al 31è Concurs Exposició d'Ornitologia, un certèmen de bellesa on es valoren aquests ocells en diferents categories com el color lipocrom, color melànic, postura llisa, postura arrissada, raça espanyola, híbrids, fauna europea mutada i  exòtics; però també hi ha premis per equips, en les categories de color, postura i raça espanyola. Aquest concurs puntua per la 45a Lliga Catalana d'ornitologia.
 
En aquesta edició, els Pin d’Or de l’Ajuntament de Palafrugell han estat atorgats als següents criadors: Juanma Garcia, de Palafrugell amb el premi al millor canari de color; Manuel Mediavilla, de Toulouges –França- en la categoria canari de postura; i Patrick Tuboeuf, de eL Soler –França-, en l’apartat d’exòtics. El 28è Trofeu Josep Olivé Segura, que premia al soci de l’entitat organitzadora amb més puntuació de la gama de color i que no l’hagi obtingut anteriorment, ha estat per a José García Cruz, de Palafrugell. El concurs està molt vinculat al municipi.

Aquesta exposició fa 24 anys que incorpora el Concurs de Dibuix Escolar. Un miler d'alumnes de primària i secundària de les escoles de Palafrugell, Mont-ras, Vall-llobrega i la Pera hi han participat aportant-hi els seus dibuixos que s'exposen juntament amb els ocells fins aquest diumenge.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat