Universitaris plantegen idees de negoci per afavorir la mobilitat sostenible a Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 10/10/2022

El 7 i 8 d'octubre el Castell de Calonge ha acollit les jornades 'Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town'. S'han dut a terme múltiples conferències i s'ha llençat un repte, perquè estudiants universitaris ideïn un projecte relacionat amb les ciutats intel·ligents i la mobilitat sostenible.

El Castell de Calonge ha acollit divendres i dissabte les jornades "Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town", organitzades per UIC Barcelona i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. La trobada estava dirigida als estudiants de diverses universitats, que han tingut l'oportunitat de presentar projectes i idees innovadores, entorn de la mobilitat sostenible. En total hi han participat trenta-sis alumnes internacionals de UIC Barcelona, distribuïts en divuit equips de dos membres cadascun.

Els millors projectes han rebut un val de 500 euros. L'han recollit la Paula Oliva i la Carla Pou de Bioenginyaria, i Pedro Gil i Pilipp Breuer del Màster of Entrepreneurial Finance, Venture Capital and Private Equity.

Dividides en dues parts independents, les jornades estaven pensades per aprendre dels professionals, que treballen en l'àmbit de la mobilitat i les ciutats intel·ligents, a més, de posar en pràctica les idees.

En aquest context, el divendres 7 d'octubre van tenir lloc les conferències per part dels professionals de l'Institut de Mobilitat del RACC, pàrquings SABA, la Universitat de Corea i l'Office of Architecture Barcelona (OAB).

L'endemà, dissabte, els participants -estudiants universitaris i joves professionals multidisciplinaris- van participar en la primera edició de l'Smart Design Business Challenge 2022. Una competició que va transcórrer al llarg de 8 hores i que va finalitza amb l'entrega de premis.

"Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town" és fruit de l'acord entre la UIC Barcelona i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, que té com a objectiu fomentar i impulsar la formació en emprenedoria, gestió cultural i arquitectura, mitjançant el desenvolupament d'activitats educatives al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat