Entra a presó un home acusat de 44 robatoris a vivendes de Calella

Entra a presó un home acusat de 44 robatoris a vivendes de Calella
Palafrugell

Data: 31/12/2018

El jutjat de La Bisbal ha enviat a la presó un home de 39 anys i veí de Palafrugell acusat de robar en una quarantena de cases de Calella de Palafrugell.

La detenció es va produir el passat 27 de desembre en una operació conjunta de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Entre els mesos de novembre i desembre d’enguany els mossos i la policia local van detectar un increment de robatoris en domicilis de la zona de Calella de Palafrugell. Arran dels fets ambdós cossos policials van iniciar un dispositiu encaminat a identificar, localitzar i detenir l’autor dels delictes.
 
De les indagacions es va desprendre que tots els robatoris es concentraven a la mateixa zona i sempre en domicilis de segona residència. El lladre acostumava a forçar alguna persiana per entrar i accedia a les plantes superior fent escalament per la façana. De l’interior sostreia televisors i petits electrodomèstics. En alguna de les cases es van trobar restes de menjar i begudes que el lladre havia consumit allí mateix.
 
Amb tots el vestigis trobats i les tasques d’investigació dutes a terme, el dispositiu va donar els seus fruits el passat dia 27 de desembre quan van localitzar i detenir el presumpte autor dels robatoris a Palafrugell.
 
La investigació continua oberta i centrada en determinar quin ha estat el destí dels objectes sostrets. Tampoc es descarta que l’implicat pugui estar relacionat amb altres fets similars.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 28 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat